Måler for CPU-bruk

Norton overvåker den totale CPU-bruken og Nortons bruk av CPU. Norton viser målinger for CPU-bruk i vinduet Grafer. Måleren for CPU-bruk er en grafisk sanntids fremstilling av CPU-bruk.

Grafen viser ytelsen løpet av de siste 90 minuttene, eller siden du slo på datamaskinen. Det blå mønsteret i grafene viser den totale systembruken, og det gule mønsteret viser den Norton-spesifikke bruken. De grå kolonnene som er merket Inaktiv indikerer datamaskinens inaktive perioder De grå feltene viser når datamaskinen er slått av, i hvilemodus eller avlogget.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624757_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016