Om CPU- og minnegrafer

Norton Business Suite overvåker både hvor mye systemet bruker av CPU og minne, og hvor mye Norton bruker av CPU og minne. Norton Business Suite viser detaljene i CPU-grafen og minnegrafen. CPU- og minnegrafen er sanntidsgrafer med informasjon om CPU-bruk og minnebruk.

Grafene viser aktivitet i løpet av de siste 90 minuttene, eller siden du slo på datamaskinen. Grafene oppdateres hvert 15. sekund. Grafene går fra høyre mot venstre, og de nyeste dataene vises helt til høyre på grafen. Det blå mønsteret i grafene viser den totale systembruken, og det gule mønsteret viser den Norton-spesifikke bruken. De grå kolonnene som er merket Inaktiv indikerer datamaskinens inaktive perioder De grå feltene viser når datamaskinen er slått av, i hvilemodus eller avlogget.

Grafene viser som standard aktiviteten i løpet av de siste 90 minuttene. Du kan imidlertid bruke knappen Zoom for å se nærmere på en bestemt del av grafen. Du kan velge Zoom for å få et forstørret bilde eller se eldre data. Hvis du f.eks. velger alternativet 10 min., viser Norton Business Suite en forstørret visning av CPU-grafen eller minnegrafen for de siste ti minuttene. Hvis du velger alternativet 1 D, viser Norton Business Suite loggført data for de siste 24 timene.

Når du klikker på et punkt på prosessorgrafen eller minnegrafen, viser Norton Business Suite en liste med de prosessene som krever mest ressurser på det valgte tidspunktet. Det vises også en prosentandel av bruken for hver prosess. Du kan klikke på en prosess på listen for å få mer informasjon i vinduet File Insight.

I File Insight -vinduet ser du informasjon om prosessene, bl.a.:

• Filnavn, versjonsnummer, digital signatur og dato da prosessen ble installert.

• Datoen da prosessen sist ble brukt, og om den er en oppstartsfil.

• Stabilitetsdetaljer.

• Klareringsnivået.

• Detaljer om ressursbruk.

• Handlinger som prosessen utfører på systemet.

Vinduet File Insight viser i tillegg prosessorgrafen og detaljer om ressursbruken på systemet for kjørende prosesser. Grafen viser hvor mye CPU systemet bruker, og hvor mye CPU prosessen alene bruker.

Vise CPU- og minnegrafer

Se loggført data for CPU- og minnebruk

Peke ut ressurskrevende prosesser

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624757_N360_Business_CC_2014_no_no