Slå på manuell stillemodus

Du kan slå på stillemodus manuelt før du utfører viktige oppgaver på datamaskinen. Du må angi i rullegardinlisten hvor lenge du ønsker at Norton 360 Online skal ha manuell stillemodus aktivert. Du kan aktivere stillemodus i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn.

Etter den angitte perioden slår Norton 360 Online av manuell stillemodus. Du kan også når som helst overstyre innstillingen og slå av stillemodus manuelt.

Om automatisk stillemodus

Om Stille modus

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15624558_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011