Slå på manuell stillemodus

Du kan slå på stillemodus manuelt før du utfører viktige oppgaver på datamaskinen. Du må angi i rullegardinlisten hvor lenge du ønsker at Norton Business Suite skal ha manuell stillemodus aktivert. Du kan aktivere stillemodus i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn.

Etter den angitte perioden slår Norton Business Suite av manuell stillemodus. Du kan også når som helst overstyre innstillingen og slå av stillemodus manuelt.

Om automatisk stillemodus

Om Stille modus

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15624558_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 10/02/2011