Om Stille modus

Norton 360 Online tilbyr mange løsninger og funksjoner for håndtering av virus og andre sikkerhetsrisikoer. Norton 360 Online viser varsler og merknader for å informere deg om hvordan virus og andre sikkerhetsrisikoer oppdages og fjernes. Når du utfører viktige oppgaver på datamaskinen, vil du antakelig foretrekke å ikke få varsler. Norton 360 Online holder tilbake varsler og beskjeder, og stanser de fleste bakgrunnsaktiviteter midlertidig, ut fra hvilke stillemodusinnstillinger som er valgt.

Norton 360 Online gir deg følgende alternativer i innstillingene for stillemodus:

Stillemodus (manuelt)

Med Norton 360 Online kan du slå på stillemodus manuelt for en bestemt periode.

Fullskjermsøk

Norton 360 Online aktiverer dette alternativet automatisk når det oppdager et fullskjermprogram, og deaktiverer det når du slutter å bruke dette programmet.

Stillemodus (automatisk)

Norton 360 Online aktiverer dette alternativet automatisk når det oppdager at datamaskinen brenner en plate eller tar opp et TV-program med Media Center. Norton 360 Online slår også på stillemodus automatisk når du kjører et program som er inkludert i listen Programmer i automatisk stillemodus. Norton 360 Online slår av automatisk stillemodus når platebrenningen eller TV-opptaket er fullført. Norton 360 Online slår også av automatisk stillemodus når det ikke lenger registrerer kjørende forekomster av programmene som du har lagt i listen Programmer i automatisk stillemodus.

Norton 360 Online-ikonet viser at manuell stillemodus er slått på i systemstatusfeltet, helt til høyre på oppgavelinjen. Ikonet endres til en halvmåne når manuell stillemodus er på. Norton 360 Online gir deg også beskjed når manuell stillemodus slås av.

Du kan vise en oppsummering av øktene med stillemodus under kategoriene Nyeste loggelementer, Alle loggelementer og Stillemodus (manuelt) i rullegardinlisten Vis i vinduet Sikkerhetslogg.

Oppsummeringen inneholder følgende informasjon:

• Om stillemodus er av eller på

• Bruk av stillemodusinnstillinger, f.eks. manuell stillemodus eller automatisk stillemodus

• Typen program som slår på stillemodus, f.eks. platebrenning eller TV-opptak

• Navnet på det egendefinerte programmet som slår på stillemodus

• Tidspunkt og dato da manuell stillemodus ble slått av eller på

• Alvorlighetsgraden viser risikonivået til det valgte elementet

Om manuell stillemodus

Slå stillemodus av og på manuelt

Om automatisk stillemodus

Om automatisk stillemodus

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624542_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011