Om Stille modus

Norton Business Suite tilbyr mange løsninger og funksjoner for håndtering av virus og andre sikkerhetsrisikoer. Norton Business Suite viser varsler og merknader for å informere deg om hvordan virus og andre sikkerhetsrisikoer oppdages og fjernes. Når du utfører viktige oppgaver på datamaskinen, vil du antakelig foretrekke å ikke få varsler. Norton Business Suite holder tilbake varsler og meldinger, og stanser de fleste bakgrunnsaktiviteter midlertidig, ut fra hvilke Innstillinger for manuell stillemodus som er aktivert.

Norton Business Suite gir deg følgende alternativer i Innstillinger for manuell stillemodus:

Stillemodus

Med Norton Business Suite kan du slå på stillemodus manuelt for en bestemt periode.

Fullskjermsøk

Norton Business Suite aktiverer dette alternativet automatisk når det oppdager et fullskjermprogram, og deaktiverer det når du slutter å bruke dette programmet.

Stillemodus (automatisk)

Norton Business Suite aktiverer dette alternativet automatisk når det oppdager at datamaskinen brenner en plate eller tar opp et TV-program med Media Center. Norton Business Suite slår også på stillemodus automatisk når du kjører et program som er inkludert i listen Programmer i automatisk stillemodus. Norton Business Suite slår av automatisk stillemodus når platebrenningen eller TV-opptaket er fullført. Norton Business Suite slår også av automatisk stillemodus når det ikke lenger registrerer kjørende forekomster av programmene som du har lagt i listen Programmer i automatisk stillemodus.

Norton Business Suite-ikonet viser at manuell stillemodus er slått på i systemstatusfeltet, helt til høyre på oppgavelinjen. Ikonet endres til en halvmåne når manuell stillemodus er på. Norton Business Suite gir deg også beskjed når manuell stillemodus slås av.

Du kan se en oppsummering av øktene med stillemodus under kategoriene Nyeste loggelementer, Alle loggelementer og Stillemodus (manuelt) i rullegardinlisten Vis i vinduet Sikkerhetslogg.

Oppsummeringen inneholder følgende informasjon:

• Om stillemodus er av eller på

• Bruk av stillemodusinnstillinger, f.eks. manuell stillemodus eller automatisk stillemodus

• Typen program som slår på stillemodus, f.eks. platebrenning eller TV-opptak

• Navnet på det egendefinerte programmet som slår på stillemodus

• Tidspunkt og dato da manuell stillemodus ble slått av eller på

• Alvorlighetsgraden viser risikonivået til det valgte elementet

Om manuell stillemodus

Slå stillemodus av og på manuelt

Om automatisk stillemodus

Om automatisk stillemodus

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624542_N360_Business_CC_2014_no_no