Konfigurere Ytelsesprofiler for søk

Med innstillingene i Ytelsesprofiler for søk kan du konfigurere hvordan Norton 360 Online skal søke gjennom datamaskinen, basert på den digitale signaturen og klareringsnivået til filene. Du kan gjøre Norton 360 Online-søk lettere, raskere og mer effektive ved å utelukke filer som har kjente digitale signaturer eller høye klareringsnivåer fra søk.

Du kan konfigurere innstillinger for Ytelsesprofiler for søk til å gjøre følgende:

• Bruk Fullstendig søk hvis du vil utføre et fullstendig søk på datamaskinen.

Det fullstendige søket inkluderer gjennomsøking av alle filene på datamaskinen, uavhengig av klareringsnivå eller digital signatur.

• Sett til Standardklarering hvis du vil utføre et søk som utelater filer som er klarert av Norton.

Norton 360 Online søker gjennom alle filer som har et annet klareringsnivå enn Norton-klarert.

• Bruk God klarering hvis du vil utføre et søk som utelater filer som har kjente digitale signaturer eller høye klareringsnivåer.

Norton 360 Online søker ikke gjennom filer med klareringsnivåene Norton-klarert eller brukerklarert. Det utelater også filer med høyt klareringsnivå. Det søker gjennom filer med følgende klareringsnivåer: Dårlig, Ikke bevist og Farlig, samt filer uten en digital signatur av klasse 3.

Du må konfigurere innstillinger for Ytelsesprofiler for søk før du kjører søk eller før søk er planlagt. Norton 360 Online søker i datamaskinen i henhold til konfigurasjonen du har angitt i innstillinger for Ytelsesprofiler for søk.

Slik konfigurerer du Ytelsesprofiler for søk fra vinduet Innstillinger:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

Klikk på en av innstillingene på raden Ytelsesprofiler for søk i kategorien Søk og risiko. Velg mellom følgende alternativer:

• Fullstendig søk

• Standardklarering

• God klarering

3. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Slik konfigurerer du Ytelsesprofiler for søk fra vinduet Norton Insight - programvurderinger:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og Kjør Norton Insight.

2. Dra glidebryteren til en av innstillingene på raden Ytelsesprofiler for søk i vinduet Norton Insight - programvurderinger. Velg mellom følgende alternativer:

• Fullstendig søk

• Standardklarering

• God klarering

3. Klikk på Lukk.

Om Norton Insight

Vise filer med Norton Insight

Kontrollere klareringsnivået til en fil

Om System Insight

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.