Kontrollere klareringsnivået til en fil

Norton Insight viser omdømmet til interessante filer på datamaskinen. Du kan vise signaturen til en fil og datoen da filen ble installert. Du kan også vise informasjon som klareringsnivå, fellesskapsbruk, ressursbruk og hvor filen kommer fra.

Norton viser bare alternativet File Insight når du høyreklikker en interessant fil. I Sikkermodus i Windows kan du ikke bruke dette alternativet på noen filer. Norton kategoriserer også alle filer du åpner vinduet File Insight for, som en interessant fil.

I vinduet File Insight kan du oppdatere klareringsnivået til en fil eller klarere en fil manuelt.

Kontrollere klareringsnivået og plasseringen til en fil

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. Gå til vinduet Søk, velg Norton Insight, og klikk deretter på Kjør.

3. I vinduet Norton Insight kan du vise filens detaljer og utføre følgende handlinger:

• Du finner filens plassering ved å klikke på Finn.

• Klikk på Klarer nå på fanen Detaljer for å klarere filen manuelt.

Du kan klarere filer manuelt hvis de har klareringsnivåene dårlig, ikke bevist eller ikke Norton-klarert.

4. Klikk på Lukk.

Kontrollere klareringsnivået til en bestemt fil

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk velger du Norton Insight, og så klikker du på .

3. I Norton Insight -vinduet klikker du på Kontroller en bestemt fil.

4. Bla til filen du ønsker å kontrollere detaljene til.

5. Velg filen, og klikk deretter på Åpne.

6. Du ser fildetaljene i vinduet File Insight.

7. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624089_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016