Kontrollere klareringsnivået til en fil

Norton Insight gir deg omdømmeinformasjon om interessante filer på datamaskinen. Du kan se detaljer som filsignatur og dato da filen ble installert på datamaskinen. Du kan også se detaljer som klareringsnivå, stabilitetsdetaljer, fellesskapsbruk, ressursbruk og hvor filen kommer fra. Du kan bruke alternativet Finn til å finne plasseringen til filen på datamaskinen. Når du høyreklikker på en fil, viser hurtigmenyen Norton Business Suite og deretter alternativet Norton File Insight. Du kan bruke alternativene til å se detaljene om en interessant fil.

Norton Business Suite viser kun alternativet Norton File Insight når du høyreklikker en interessant fil. I Sikkermodus i Windows kan du ikke bruke dette alternativet på noen filer. Norton Business Suite kategoriserer også alle filer du åpner vinduet File Insight for, som en interessant fil.

Symantec-serveren lagrer hash-verdien og klareringsnivået til filen. Serveren gir deg fildetaljer så snart du åpner vinduet Norton Insight. Du kan bruke alternativet Kontroller klarering nå i vinduet File Insight til å oppdatere klareringsnivået til en fil. Du kan også klarere kjente filer manuelt. Du kan endre klareringsnivået til enhver fil til Klarert av brukerne, med unntak av filer som er Norton-klarerte.

Du kan finne ut hvor mye ressurser en fil på datamaskinen bruker. Vinduet File Insight viser prosessorgrafen og detaljer om ressursbruken på systemet for kjørende prosesser. Grafen viser hvor mye CPU systemet bruker, og hvor mye CPU eller minne prosessen alene bruker.

Slik kontrollerer du klareringsnivået til en fil:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på PC-sikkerhet og deretter på Kjør Norton Insight.

2. I vinduet Norton Insight klikker du på en fil du vil se detaljer om.

3. Du ser fildetaljene i vinduet File Insight.

4. Klikk på Lukk i vinduet File Insight.

Slik kontrollerer du klareringsnivået til en bestemt fil:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på PC-sikkerhet og deretter på Kjør Norton Insight.

2. I Norton Insight -vinduet klikker du på Kontroller en bestemt fil.

3. Bla til filen du ønsker å kontrollere detaljene til.

4. Velg filen, og klikk deretter Åpne.

5. Du ser fildetaljene i vinduet File Insight.

6. Klikk på Lukk i vinduet File Insight.

Slik finner du plasseringen til filen:

• Klikk på Finn i vinduet File Insight.

Slik oppdaterer du klareringsnivået til filen:

• Klikk på Sjekk klarering nå på fanen Detaljer i vinduet File Insight.

Slik klarerer du en fil manuelt

• Klikk på Klarer nå i kategorien Detaljer i vinduet File Insight.

Du kan klarere filer manuelt hvis de har klareringsnivåene dårlig, ikke bevist eller ikke Norton-klarert.

Slik anslår du ressursbruken til en kjørende prosess

1. Klikk på kategorien Aktivitet i venstre rute i vinduet File Insight.

2. I rullegardinlisten Vis gjør du ett av følgende:

• Velg Oppsummering hvis du vil se ytelsesgrafen til prosessen.

• Velg Ytelsesvarsel hvis du vil se detaljer om ytelsesvarsler for prosessen.

• Velg Nettverk hvis du vil se nettverksaktivitetene til prosessen.

• Velg Endring av kjørenøkkel for å ta med registerendringer.

Om Norton Insight

Vise filer med Norton Insight

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624089_N360_Business_CC_2014_no_no