Vise filer med Norton Insight

Norton Insight gir deg omdømmeinformasjon om interessante filer på datamaskinen. I Norton kan du se bestemte filkategorier ut fra hvilket alternativ du har valgt i vinduet Norton Insight.

På rullegardinlisten i vinduet Norton Insight finner du følgende alternativer:

Alle kjørende prosesser

Viser prosessene som kjører på datamaskinen.

Alle filer

Viser interessante filer.

Oppstartselementer

Viser programmene som kjøres når du starter datamaskinen.

Alle innlastede moduler

Viser alle filer og programmer som er i minnet.

Høyeste effekt på ytelse

Viser de programmene som krever flest ressurser på datamaskinen.

Norton viser en liste over de 10 mest interessante filene som var mest i bruk på datamaskinen.

Høyeste fellesskapsbruk

Viser filene som brukes mest av fellesskapet.

Filer klarert av brukerne

Viser de interessante filene du har klarert manuelt i vinduet File Insight.

Denne kategorien viser ikke filene som ikke er klassifisert som interessante filer, selv om du har klarert disse filene manuelt.

Du kan også fjerne brukerklareringen fra alle interessante filer du har klarert manuelt. Du fjerner brukerklareringen ved å velge alternativet Fjern alt som er klarert av brukerne ved rullegardinlisten.

Ikke-klarerte filer

Viser filer som ikke er Norton-klarerte.

Du kan manuelt klarere alle filene som ikke er klarert. Dette gjør du ved å klikke på alternativet Klarer alle filer ved siden av rullegardinlisten.

Du kan se fildetaljer som filnavn, klareringsnivå, fellesskapsbruk, og ressursbruk. I noen tilfeller kan klareringsnivået til en fil ha blitt forandret, eller en kjørende prosess kan ha blitt avsluttet. Du kan oppdatere vinduet Norton Insight for å oppdatere fillisten og fildetaljene. Dekningsmeteret gir en grafisk fremstilling av prosentandelen Norton-klarerte filer i forhold til det totale antallet interessante filer. Jo høyere prosentandelen er, jo mindre tid tar søket.

Vise filer med Norton Insight

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk velger du Norton Insight, og så klikker du på .

3. I vinduet Norton Insight velger du et alternativ fra rullegardinlisten Vis for å vise en filkategori.

Det kan hende at du må rulle nedover for å se alle filene som er oppført i detaljområdet.

4. Klikk på Lukk.

Oppdatere fillisten

• I vinduet Norton Insight klikker du på Oppdater-ikonet over filikonet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624052_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016