Vise filer med Norton Insight

Norton Insight gir deg informasjon om interessante filer på datamaskinen. I Norton 360 Online får du se bestemte filkategorier ut fra hvilket alternativ du har valgt i vinduet Norton Insight - programvurderinger.

På rullegardinlisten i vinduet Norton Insight - programvurderinger finner du følgende alternativer:

Alle kjørende prosesser

Viser prosessene som kjører på datamaskinen på det tidspunktet du velger dette alternativet.

Alle filer

Viser interessante filer.

Oppstartselementer

Viser programmene som starter når du starter datamaskinen.

Alle innlastede moduler

Viser alle filer og programmer som er i minnet.

Høyeste effekt på ytelse

Viser de programmene som krever flest ressurser på datamaskinen.

Norton 360 Online viser en liste med de ti ressursene som har størst innvirkning på ytelsen til datamaskinen.

Høyeste fellesskapsbruk

Viser filene som brukes mest av fellesskapet.

Filer klarert av brukerne

Viser de interessante filene du har klarert manuelt i vinduet File Insight.

Denne kategorien viser ikke filene som ikke er klassifisert som interessante filer, selv om du har klarert disse filene manuelt. Norton 360 Online utelater imidlertid alle manuelt klarerte filer fra Norton 360 Online-søk når du setter Ytelsesprofiler for søk til God klarering.

Du kan også fjerne brukerklareringen fra alle interessante filer du har klarert manuelt. Du fjerner brukerklareringen ved å velge alternativet Fjern alt som er klarert av brukerne ved rullegardinlisten.

Ikke-klarerte filer

Viser filer som ikke er Norton-klarerte.

Du kan manuelt klarere alle filene som ikke er klarert. Dette gjør du ved å klikke på alternativet Klarer alle filer ved siden av rullegardinlisten.

Du kan se fildetaljer som filnavn, klareringsnivå, fellesskapsbruk, ressursbruk og stabilitetsrangering. I noen tilfeller kan klareringsnivået til en fil ha blitt forandret, eller en kjørende prosess kan ha blitt avsluttet. Du kan oppdatere vinduet Norton Insight - programvurderinger for å oppdatere fillisten og fildetaljene. Dekningsmeteret gir en grafisk fremstilling av prosentandelen Norton-klarerte filer i forhold til det totale antallet interessante filer. Jo høyere prosentandelen er, jo mindre tid tar søket.

Slik viser du filer med Norton Insight:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og Kjør Norton Insight.

2. I vinduet Norton Insight - programvurderinger velger du et alternativ fra rullegardinlisten Vis for å vise en filkategori.

Det kan hende at du må rulle nedover for å se alle filene i detaljområdet.

3. Klikk på Lukk.

Slik oppdaterer du fillisten:

• I vinduet Norton Insight - programvurderinger klikker du på Oppdater-ikonet over filikonet.

Kontrollere klareringsnivået til en fil

Konfigurere Ytelsesprofiler for søk

Om Norton Insight

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624052_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011