Vise filer med Norton Insight

Norton Insight gir deg omdømmeinformasjon om interessante filer på datamaskinen. I Norton Business Suite får du se bestemte filkategorier ut fra hvilket alternativ du har valgt i vinduet Norton Insight.

På rullegardinlisten i vinduet Norton Insight finner du følgende alternativer:

Alle kjørende prosesser

Viser prosessene som kjører på datamaskinen.

Alle filer

Viser interessante filer.

Oppstartselementer

Viser programmene som kjøres når du starter datamaskinen.

Alle innlastede moduler

Viser alle filer og programmer som er i minnet.

Høyeste effekt på ytelse

Viser de programmene som krever flest ressurser på datamaskinen.

Norton Business Suite viser en liste med de ti ressursene som har størst innvirkning på ytelsen til datamaskinen.

Høyeste fellesskapsbruk

Viser filene som brukes mest av fellesskapet.

Filer klarert av brukerne

Viser de interessante filene du har klarert manuelt i vinduet File Insight.

Denne kategorien viser ikke filene som ikke er klassifisert som interessante filer, selv om du har klarert disse filene manuelt.

Du kan også fjerne brukerklareringen fra alle interessante filer du har klarert manuelt. Du fjerner brukerklareringen ved å velge alternativet Fjern alt som er klarert av brukerne ved rullegardinlisten.

Ikke-klarerte filer

Viser filer som ikke er Norton-klarerte.

Du kan manuelt klarere alle filene som ikke er klarert. Dette gjør du ved å klikke på alternativet Klarer alle filer ved siden av rullegardinlisten.

Du kan se fildetaljer som filnavn, klareringsnivå, fellesskapsbruk, ressursbruk og stabilitetsrangering. I noen tilfeller kan klareringsnivået til en fil ha blitt forandret, eller en kjørende prosess kan ha blitt avsluttet. Du kan oppdatere vinduet Norton Insight for å oppdatere fillisten og fildetaljene. Dekningsmeteret gir en grafisk fremstilling av prosentandelen Norton-klarerte filer i forhold til det totale antallet interessante filer. Jo høyere prosentandelen er, jo mindre tid tar søket.

Slik viser du filer med Norton Insight:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på PC-sikkerhet og deretter på Kjør Norton Insight.

2. I vinduet Norton Insight velger du et alternativ fra rullegardinlisten Vis for å vise en filkategori.

Det kan hende at du må rulle nedover for å se alle filene i detaljområdet.

3. Klikk på Lukk.

Slik oppdaterer du fillisten:

• I vinduet Norton Insight klikker du på Oppdater-ikonet over filikonet.

Kontrollere klareringsnivået til en fil

Om Norton Insight

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15624052_N360_Business_CC_2014_no_no