Om beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre webområder. Når Beskyttelse mot nettfisking er aktivert, analyserer Beskyttelse mot nettfisking-komponenten sikkerhetsnivået til webområdene du besøker. Resultatene vises så i popup-vinduet Norton Webområdesikkerhet. Beskyttelse mot nettfisking blokkerer i tillegg forsøk på å besøke webområder som er bekreftet som bedragerske.

Beskyttelse mot nettfisking gir følgende informasjon om websidene du besøker:

• Om det er trygt å angi konfidensiell informasjon

• Om det er et svindel-webområde

• Om webområdet er mistenkelig

• Om webområdet er kjent for å gi irriterende resultater

I popup-vinduet Norton områdesikkerhet i Internet Explorer, Firefox og Chrome kan du vise flere detaljer om sikkerhetsstatusen til webområdene du besøker.

I tillegg gir popup-vinduet Norton områdesikkerhet informasjon om webområder som er godkjent av Symantec. Websidehackere etterligner ofte firmawebsider for å lage svindel-websider. Norton 360 Online identifiserer svindel-websidene.

Symantec analyserer sidene på disse områdene og bekrefter at de tilhører selskapet som angis. Du kan føle deg sikker på at opplysningene du oppgir sendes til selskapet som du vil handle med.

Du kan rapportere evalueringen av webområder som du mistenker som falske til Symantec for videre evaluering. Bruk Rapporter webområdeNorton-verktøylinjen hvis du ønsker å rapportere et webområde. Du kan også rapportere evalueringen av webområder som du mistenker som falske, men som Beskyttelse mot nettfisking rapporterer som sikre.

Selv om du slår av Beskyttelse mot nettfisking, beskytter Norton 360 Online deg mot Internett-trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Når Beskyttelse mot nettfisking er slått av, kan du ikke bruke alternativet Rapporter webområde i Norton -menyen til å sende inn evalueringen av webområdet til Symantec.

Følgende meldinger vises i popup-vinduet Norton områdesikkerhet :

• Området er sikkert

• Området er ikke sikkert

• Området er ikke testet

• Sikret av Norton

• Forsiktig

• Bedragersk område

• Mistenkelig område

• Side ikke analysert

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Rapportere feilevaluering av et webområde

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610505_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/04/2011