Om beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder. Når beskyttelse mot nettfisking er aktivert, analyserer Beskyttelse mot nettfisking-komponenten sikkerhetsnivået til nettstedene du besøker. Resultatene vises så i popup-vinduet områdesikkerhet. Beskyttelse mot nettfisking blokkerer i tillegg forsøk på å besøke nettsteder som er bekreftet som bedragerske eller mistenkelige.

Beskyttelse mot nettfisking gir følgende informasjon om nettstedene du besøker:

• Om det er trygt å angi konfidensiell informasjon på nettstedet

• Om nettstedet er et svindelnettsted

• Om nettstedet er mistenkelig

• Om nettstedet er kjent for å gi irriterende resultater

I popup-vinduet Områdesikkerhet i Internet Explorer, Firefox og Chrome kan du vise flere detaljer om sikkerhetsstatusen til nettstedene du besøker.

I tillegg gir popup-meldingen Områdesikkerhet informasjon om nettsteder som er klassifisert som Sikret av Norton. Nettstedhackere etterligner ofte firmaers nettsteder for å lage svindelnettsteder. Norton Business Suite identifiserer svindelnettstedene.

Symantec analyserer sidene på disse områdene og bekrefter at de tilhører selskapet som angis. Du kan føle deg sikker på at opplysningene du oppgir sendes til selskapet som du vil handle med.

Selv om du slår av Beskyttelse mot nettfisking, beskytter Norton Business Suite deg mot Internett-trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Når Beskyttelse mot nettfisking er slått av, kan du ikke bruke alternativet Rapporter nettsted til å sende inn evalueringen av nettstedet til Symantec.

Følgende meldinger vises i popup-vinduet områdesikkerhet :

• TRYGG

• SIKKERT

• IKKE TESTET

• FORSIKTIG

• ADVARSEL

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Om beskyttelse mot nettfisking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610505_N360_Business_CC_2014_no_no