Endre Identity Safe-passordet

Du bør endre Identity Safe-passordet med jevne mellomrom for å forhindre uautorisert tilgang til dine personopplysninger lagret i Identity Safe. Du kan endre passordet ved hjelp av alternativet Passord og sikkerhet i vinduet Innstillinger i Norton Identity Safe.

Du kan stille inn passordhintet her hvis du ikke gjorde dette da du konfigurerte Identity Safe.

Endre passordet til Identity Safe-hvelvet

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Identitet. Deretter klikker du på Identity Safe.

2. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

3. Klikk på fanen Sikkerhet.

4. Gå til raden Hvelvpassord og klikk på Endre hvelvpassord.

5. Skriv inn gjeldende passord og nytt passord, og bekreft det nye passordet i vinduet Endre hvelvpassord.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610370_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/03/2017