Endre Identity Safe-passordet

Du bør endre Identity Safe-passordet med jevne mellomrom, for å forhindre uautorisert tilgang til dine personlige opplysninger i Identity Safe. Du kan endre passordet ved hjelp av alternativet passord og sikkerhet i vinduet Innstillinger

Du kan stille inn passordhintet her hvis du ikke gjorde dette da du konfigurerte Identity Safe.

Slik endrer du Identity Safe-passordet

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe, i raden Passord og sikkerhet.

3. Klikk på Endre passord i vinduet Passord og sikkerhet.

4. Skriv inn gjeldende passord og nytt passord, og bekreft det nye passordet i vinduet Endre passord for Identity Safe.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om Passordsikkerhet

Tilbakestille Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610370_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2011