Endre Identity Safe-passordet

Du bør endre Identity Safe-passordet med jevne mellomrom for å forhindre uautorisert tilgang til dine personopplysninger i Identity Safe. Du kan endre passordet ved hjelp av alternativet Passord og sikkerhet i vinduet Innstillinger i Norton Identity Safe.

Du kan stille inn passordhintet her hvis du ikke gjorde dette da du konfigurerte Identity Safe.

Slik endrer du Identity Safe-passordet

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. I vinduet Norton Identity Safe klikker du på Innstillinger -ikonet nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Sikkerhet.

5. Gå til raden Hvelvpassord og klikk på Endre hvelvpassord.

6. Skriv inn gjeldende passord og nytt passord, og bekreft det nye passordet i vinduet Endre hvelvpassord.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om sikkerhetsinnstillinger for Norton Identity Safe

Tilbakestille Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610370_N360_Business_CC_2014_no_no