Om Redigere merknader

Identity Safe lagrer og administrerer sensitive opplysninger. Det blir vanskelig å administrere alle identitetsnumrene du bruker når du søker på Internett. Alternativet Redigere merknader i Identity Safe lagrer alle sensitive IDer på en svært sikker måte, og du kan enkelt bruke dem når du er på Internett. Bruk Redigere merknader til å lagre informasjon som personnummer, førerkortnummer, forsikringsnummer og juridisk og økonomisk informasjon.

Redigere merknader

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610369_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/03/2011