Norton Identity Safe-Lommebok

Med Lommebok -funksjonen i Identity Safe kan du styre den økonomiske informasjonen din, slik som kortinformasjon, bankkontoopplysninger og informasjon om kredittbetaling.

Du kan bruke lommeboken til å gjøre følgende:

• Fylle ut kredittkort- og bankopplysninger automatisk når du foretar nettbaserte transaksjoner.

• Velg kortopplysninger som skal brukes på nettsteder.

• Beskytt den økonomiske informasjonen når du er på nettet.

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet. Banknettsteder og andre e-handelnettsteder har skjemaer med felt for kredittkort og annen økonomisk informasjon. Når du klikker på et felt på slike nettsteder, åpner Norton Identity Safe infolinjen som ber om tillatelse til å fylle ut skjemaet automatisk. På infolinjen kan du velge betalingen du vil bruke, og deretter klikke på Fyll ut.

Du kan også bruke Åpne utfyllingsassistent-ikonet på menyen HVELVET ER ÅPENT til å vise en liste over betalingene du har lagret. Du kan deretter velge en betaling, og dra og slippe opplysningene i skjemaet.

Du kan bruke sorteringsalternativet til å sortere betalingene basert på navn, dato endret og dato benyttet. Du kan også søke etter betalinger som er lagret i hvelvet.

I tillegg har Lommebok følgende funksjoner:

• Beskytter økonomisk informasjon ved å legge til et ekstra sikkerhetsnivå.

• Gjenkjenning av nettsider som har skjemaer, og umiddelbar visning av et popup-vindu med listen over kortene.

• Gir deg en rask oversikt over kort og bankkontoer som ikke er passordbeskyttet. Identity Safe tilbyr ekstra sikkerhet for din passordbeskyttede lommebok ved å ikke vise lommebokens oppsummering.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610368_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016