Om Rediger kort

Med alternativet Rediger kort i Identity Safe kan du administrere personlige opplysninger som navn, fødselsdato, e-postadresse og kredittkortinformasjon på ett sted.

Du kan bruke opplysningene du lagrer i kortene til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer automatisk

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Noen webområder har skjemaer med felt til kredittkortopplysninger eller andre personlige opplysninger. Menyen Identity SafeNorton-verktøylinjen viser kortene som du har opprettet for automatisk utfylling. Du kan velge et kort fra listen og bruke det til å fylle ut skjemaer automatisk.

Du kan legge til, vise, redigere og kopiere detaljene på kort du har lagret. Du kan slette et kort når du ikke trenger det mer.

I tillegg har Rediger kort følgende funksjoner:

• Passordbeskyttelse av kortet for å beskytte deg mot misbruk av dine sensitive og personlige opplysninger

• Gjenkjenning av websider som har skjemaer, og umiddelbar visning av et popup-vindu med listen over kortene

• Tilbyr en hurtigvisning av kort som ikke er passordbeskyttet

Identity Safe tilbyr ekstra sikkerhet for passordbeskyttede kort ved å unnlate å vise oppsummeringen av kortet

Når du befinner deg på en webside med skjemaer, viser menylinjen Fylle ut felter på denne siden?Norton-verktøylinjen kortene du har lagret. Du kan klikke på alternativet Fyll ut skjema på menylinjen Fylle ut felter på denne siden? og velge kortet du ønsker å bruke på websiden. Du kan også bruke alternativet Fyll ut med identitetskortIdentity Safe -menyen til å velge kortene.

Legge til kort

Redigere, slette eller kopiere kort

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610368_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011