Om Lommebok

Med alternativet Lommebok i Identity Safe kan du administrere personopplysninger som navn, fødselsdato, e-postadresse og kredittkortinformasjon på ett sted.

Du kan bruke opplysningene du lagrer i kortene til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer automatisk

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Noen nettsteder har skjemaer med felt til kredittkortopplysninger eller andre personlige opplysninger. Du kan bruke ikonet til utfyllingsassistenten på menyen HVELVET ER ÅPENT til å vise en liste over kortene du har opprettet for automatisk utfylling. Du kan dra og slippe et kort fra listen for å fylle ut skjemaet automatisk.

I tillegg har Lommebok følgende funksjoner:

• Passordbeskyttelse av kortet for å beskytte deg mot misbruk av dine sensitive og personlige opplysninger

• Gjenkjenning av nettsider som har skjemaer, og umiddelbar visning av et popup-vindu med listen over kortene

• Tilbyr en hurtigvisning av kort som ikke er passordbeskyttet

Identity Safe tilbyr ekstra sikkerhet for passordbeskyttede kort ved å unnlate å vise oppsummeringen av kortet

Legge til lommebok

Håndtere lommebok

Om utfyllingsassistent

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610368_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013