Norton Identity Safe-pålogginger

Påloggingsinformasjonen som du lagrer i Identity Safe inkluderer påloggingsinformasjon for e-poster, nettbank, sosiale nettverk og netthandel.

Identity Safe lar deg lagre påloggingsinfo første gang du logger deg på et nettsted og lagrer denne informasjonen trygt. Når du går tilbake til nettstedet vil Identity Safe logge deg på automatisk.

Identity Safe støttes av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Påloggingsinfo for Identity Safe:

• Registrerer og lagrer automatisk påloggingsinformasjon for nettsted som du besøker og lar deg legge til påloggingsdetaljer manuelt.

• Lagrer flere ID-er eller kontoer og passord for et nettsted og viser passordstyrken for dine pålogginger

• Søker intelligent etter bestemt påloggingsinformasjon og starter påloggingssiden til nettstedet

• Lar deg kontrollere om du vil bruke automatisk utfylling, automatisk innsending eller kreve et passord for hvelvet før du logger på et nettsted som er lagret i Identity Safe

• Gir tilgang til påloggingsinformasjonen som du lagret for et nettsted, selv om Norton utløper

Hvis hvelvet er lukket når du går til et nettsted som krever påloggingsinfo, åpner Norton Identity Safe infolinjen automatisk. I Infobar kan du skrive inn hvelvpassordet og velge påloggingsinformasjonen som skal brukes.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610367_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016