Om Redigere påloggingsinfo

Med funksjonen Redigere pålogginger i Identity Safe kan du se alle pålogginger du ønsker at Identity Safe skal administrere. Påloggingsinformasjon inneholder f.eks. påloggingsinformasjon til e-post og nettbank.

Identity Safe tilbyr muligheten for å lagre påloggingsinfo når du skriver inn påloggingsinformasjonen på webområders påloggingssider. Påloggingsinformasjonen lagres øyeblikkelig i Identity Safe.

Hvis du vil administrere påloggingsinformasjonen, må du være logget på Identity Safe.

Identity Safe tilbyr følgende funksjoner:

• Trygg lagring av påloggingsinfo

• Lagring av flere IDer eller kontoer og passord til webområder

• Organisering av påloggingsinformasjon i ulike mapper

• Intelligent søk etter bestemt påloggingsinformasjon

• Her kan du lagre webområdet med et annet navn enn standardnavnet

• Viser påloggings-IDen, og du kan vise eller skjule passordet

• Viser passordstyrken for påloggingsinformasjonen

• Hurtigstarter webområdets påloggingsside

• Fyller automatisk ut påloggingsinfo når du kommer tilbake til et webområde

• Du kan lagre påloggingsinformasjon manuelt

• Du kan endre URLen til den lagrede påloggingsinformasjonen

• Du kan se når du sist endret innstillingene for den lagrede påloggingsinformasjonen

• Du kan se og fylle ut påloggingsinformasjonen du har lagret for ulike websider, selv etter at Norton 360 Online har utløpt. Du kan bruke menyen Identity SafeNorton-verktøylinjen i nettleseren.

Identity Safe-funksjonene støttes av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton 360 Online støtter Google Chrome versjon 10.0 eller nyere.

Redigere påloggingsinfo

Lagre påloggingsinfo

Oppdatere passord for en pålogging

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610367_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/04/2011