Om påloggingsinformasjon

Med funksjonen Påloggingsinformasjon i Identity Safe kan du se alle påloggingsdetaljer du ønsker at Identity Safe skal administrere. Påloggingsinformasjon inneholder f.eks.påloggingsinformasjon til e-post og nettbank.

Identity Safe tilbyr muligheten for å lagre påloggingsinfo når du skriver inn påloggingsinformasjonen på nettstedets påloggingssider. Påloggingsinformasjonen lagres øyeblikkelig i Identity Safe.

Hvis du vil administrere påloggingsinformasjonen, må du være logget på Identity Safe.

Identity Safe tilbyr følgende funksjoner:

• Lagrer påloggingsinformasjon til nettsteder på en trygg måte.

• Lar deg lagre flere IDer eller kontoer og passord til nettsteder.

• Søker etter bestemt påloggingsinformasjon

• Her kan du lagre nettstedet med et annet navn enn standardnavnet.

• Viser påloggings-IDen, og du kan se eller skjule passordet

• Viser passordstyrken for påloggingsinformasjonen

• Hurtigstarter nettstedets påloggingsside.

• Fyller automatisk ut påloggingsinformasjonen når du kommer tilbake til nettsider

• Du kan lagre påloggingsinformasjon manuelt

• Du kan endre URLen til den lagrede påloggingsinformasjonen

• Gir deg tilgang til påloggingsfunksjonene du har lagret for ulike nettsteder, selv etter at Norton Business Suite har utløpt.

Identity Safe-funksjonene støttes av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Hvis hvelvet er lukket når du går til et nettsted som krever påloggingsinfo, åpner Norton identity Safe infolinjen automatisk. I Infobar kan du skrive inn hvelvpassordet og velge påloggingsinformasjonen som skal brukes.

Infobar vises kun hvis du klikker på et felt på et nettsted som krever påloggingsinformasjon.

Du kan bruke menyen HVELV ER ÅPENT, som er tilgjengelig på Norton-verktøylinjen, til å vise og fylle ut detaljer automatisk for lagret påloggingsinfo. Hvis du har lagret flere påloggingsdetaljer for samme nettsted, kan du velge pålogginsinformasjonen du vil bruke, fra rullegardinlisten.

Hvis du merket av for alternativet Krev hvelvpassord i vinduet Pålogginsinformasjon, må du bekrefte hvelvpassordet for å kunne administrere påloggingsdetaljene.

Håndtere påloggingsinfo

Lagre påloggingsinfo

Om Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610367_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013