Tilbakestill Identity Safe

Tilbakestilling av Identity Safe kan være nødvendig i følgende tilfeller:

• Ved feil med datamaskinen.

• Hvis du glemmer Identity Safe-passordet.

Du kan tilbakestille Identity Safe ved å slette Identity Safe-hvelvet. Deretter må du angi alle de slettede dataene på nytt. Hvis du sletter hvelvet, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, adresser, kort og notater.

Tilbakestill Identity Safe

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Identitet. Deretter klikker du på Identity Safe.

2. Skriv inn passordet for Identity Safe i dialogboksen Hvelv lukket.

Hvis du taster inn passordet feil tre ganger, vises alternativet Må du slette hvelvet?

3. Klikk på alternativet klikk her ved siden av Må du slette hvelvet?

4. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet.

5. Klikk på Ja i advarselsboksen.

6. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord, i boksen for Hvelvpassord skriver du passordet og klikker på Neste.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: i vinduet bekreft passord, skriv passordet igjen for å bekrefte, og klikk deretter på Neste.

9. I boksen Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet og klikker på Neste.

10. Klikk på Fullfør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610354_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/03/2017