Tilbakestille Identity Safe

Noen ganger må du kanskje å tilbakestille Identity Safe.

Tilbakestilling av Identity Safe kan være nødvendig i følgende tilfeller:

• Ved feil med datamaskinen.

• Hvis du glemmer Identity Safe-passordet.

Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Du kan bare tilbakestille Identity Safe og lagre alle dataene på nytt.

Med Norton 360 Online kan du skrive inn feil passord tre ganger. Hvis du ikke lykkes, gir Norton 360 Online deg mulighet til å tilbakestille Identity Safe. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinfo, kort og merknader.

Slik tilbakestiller du Identity Safe

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Identity Safe, i raden Logg på Identity Safe.

4. Skriv inn Identity Safe -passordet i feltet Skriv inn passord.

Hvis du glemmer passordet, har du mulighet til å skrive feil passord tre ganger. Hvis forsøkene mislykkes, vises Problemer med å logge på? -vinduet.

5. I Problemer med å logge på? -vinduet klikker du på Tilbakestille Identity Safe.

6. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Endre Identity Safe-passordet

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.