Tilbakestille Identity Safe

Tilbakestilling av Identity Safe kan være nødvendig i følgende tilfeller:

• Ved feil med datamaskinen.

• Hvis du glemmer Identity Safe-passordet.

Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Du kan bare tilbakestille Identity Safe og lagre alle dataene på nytt.

Hvis du skriver inn feil passord tre ganger, vil Norton Business Suite gi deg muligheten til å tilbakestille Identity Safe. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinfo, kort og merknader.

Slik tilbakestiller du Identity Safe

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger.

3. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

4. Skriv inn passordet for Identity Safe i dialogboksen Hvelv lukket.

Hvis du skriver inn feil passord tre ganger, vises alternativet Må du slette hvelvet? klikk her.

5. Klikk på alternativet klikk her ved siden av Må du slette hvelvet?.

6. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet.

7. Skriv inn passordet ditt i boksen Hvelvpassord i vinduet Hvelv opprettet: Hvelvpassord.

8. Skriv inn passordet på nytt i vinduet Hvelv opprettet: Bekreft passord for å bekrefte det.

9. Skriv inn et hint for passordet i feltet Hvelv opprettet: Passordhint.

10. Klikk på Fullfør.

Endre Identity Safe-passordet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15610354_N360_Business_CC_2014_no_no