Tilgang til Identity Safe

Du kan åpne Identity Safe fra følgende områder:

• Fra Identitet- delen i hovedvinduet til Norton-produktet

• Fra verktøylinjen i Norton Identity Safe

Med kan du få tilgang til og konfigurere alle Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet har utløpt. Følgende funksjoner er tilgjengelige etter at produktet er utløpt:

Påloggingsinformasjon

Du kan vise lagret påloggingsinformasjon, for eksempel påloggingsdetaljer for nettbanken din, brukernavn for e-post og passord.

Adresser

Du kan vise lagrede personopplysninger, for eksempel navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok

Du kan vise lagrede finansopplysninger, for eksempel kredittkortinformasjon, bankkontodetaljer og diverse innbetalingsdetaljer.

Merknader

Du kan vise teksten du har angitt for senere bruk.

Du må være logget på Identity Safe for å få tilgang til Identity Safe-funksjonene. Identity Safe-funksjonene støttes av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15608055_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/03/2018