Gå til Identity Safe

Du kan gå til innstillinger for Identity Safe fra følgende deler av Norton 360 Online:

• Fra Identity Safe -delen i vinduet Innstillinger for Identitetsbeskyttelse

• Fra Norton-verktøylinjen

• Fra Identitetsbeskyttelses delen i hovedvinduet til Norton 360 Online

Med Norton 360 Online kan du vise og få tilgang til, og konfigurere, noen av Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet har utløpt. Følgende funksjoner er tilgjengelige etter at produktet er utløpt:

Redigere påloggingsinfo

Du kan vise vinduet Redigere påloggingsinfo ved hjelp av menyen Identity SafeNorton-verktøylinjen.

Selv om produktet er utløpt, kan du vise all påloggingsinformasjonen du har lagret for ulike websider. Du kan imidlertid ikke lagre, legge til eller oppdatere påloggingsinformasjonen etter at produktet har utløpt.

Eksporter data

Du kan bruke denne funksjonen til å lage en sikkerhetskopi av Identity Safe-dataene.

Dataene du sikkerhetskopierer, lagres som .DAT-filer.

Du må være logget på Identity Safe for å få tilgang til Identity Safe-funksjonene. Identity Safe-funksjonene støttes kun av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Slik går du til Identity Safe-innstillingene fra hovedvinduet

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe for Identity Safe-funksjonen du ønsker å åpne.

Slik går du til Identity Safe-innstillingene fra Innstillinger-vinduet

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Identity Safe for Identity Safe-funksjonen du ønsker å åpne.

Slik går du til Identity Safe-innstillinger fra Norton-verktøylinjen

1. Start nettleseren.

2. Klikk på InnstillingerNorton-verktøylinjen under Norton-menyen.

3. Klikk på Konfigurer for den Identity Safe-funksjonen du ønsker å åpne.

Om Identity Safe

Om Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15608055_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011