Gå til Identity Safe

Du kan gå til innstillinger for Identity Safe fra følgende deler av Norton Business Suite:

• Fra Identity Safe -delen i vinduet Innstillinger for Identitetsbeskyttelse

• Fra Norton-verktøylinjen

• Fra Identitet -delen i hovedvinduet til Norton Business Suite

Med Norton Business Suite kan du få tilgang til og konfigurere alle Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet har utløpt. Følgende funksjoner er tilgjengelige etter at produktet er utløpt:

Påloggingsinformasjon

Du kan vise lagret påloggingsinformasjon, for eksempel påloggingsdetaljer for nettbanken din, brukernavn for e-post og passord.

Adresser

Du kan vise lagrede personopplysninger, for eksempel navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok

Du kan vise lagrede finansopplysninger, for eksempel kredittkortinformasjon, bankkontodetaljer og diverse innbetalingsdetaljer.

Merknader

Du kan vise teksten du har angitt for senere bruk.

Du må være logget på Identity Safe for å få tilgang til Identity Safe-funksjonene. Identity Safe-funksjonene støttes kun av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Slik går du til Identity Safe-innstillingene fra hovedvinduet

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

Slik går du til Identity Safe-innstillingene fra Innstillinger-vinduet

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

4. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

Om Identity Safe

Om Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15608055_N360_Business_CC_2014_no_no