Om beskyttelse av sensitive data

Den raskeste måten å utveksle informasjon på, er via Internett. Til tross for de mange fordelene med Internett, er du sårbar for informasjons- og identitetstyveri. Informasjon kan stjeles og misbrukes på flere måter.

Følgende er noen av de vanligste typene informasjonstyveri:

• Elektroniske finanstransaksjoner

• Usikker lagring av sensitive opplysninger på Internett

• Misbruk av identiteten din når du kommuniserer på Internett

Identity Safe-funksjonen i Norton Business Suite tilbyr flere effektive måter å forhindre identitetstyveri på. Identity Safe er det beste verktøyet du kan bruke til å beskytte identiteten din mens du er på Internett.

Om Trygg surfing

Om Identity Safe

Om Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15608052_N360_Business_CC_2014_no_no