Tasteloggeraktivitet

Funksjonen Tasteloggeraktivitet overvåker tastetrykkene dine for å hindre at skadelige tasteloggerprogrammer får tilgang til personopplysningene dine.

Alle som ønsker å overvåke aktivitetene til en bruker på en bestemt datamaskin, kan laste ned keylogger-programmer. Hensikten med overvåkingen kan i noen tilfeller være godsinnet. Denne funksjonen gjør det for eksempel mulig for foreldre å overvåke barnas Internett-aktivitet. Det er imidlertid fare for at den kan bli misbrukt. En inntrenger kan for eksempel få tilgang til datamaskinbrukeres personlige opplysninger. Når funksjonen Tasteloggeraktivitet er aktivert, blir du varslet hvis et skadelig program prøver å overvåke tastetrykkene dine. Du kan deretter tillate eller blokkere slike programmer. Programmer som har fått tillatelse til å utføre tasteloggeraktivitet, oppføres automatisk i dialogboksen Tasteloggeraktivitet.

Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet.

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet.

Versjon

Viser programversjonen.

Digital signatur

Viser at programmets digitale signatur er godkjent.

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører.

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Smart brannmur

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15596933_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013