Stille inn Utelatelser fra adressebok

Når du legger en e-postadresse til listen Utelatelser fra adressebok, importerer ikke Norton AntiSpam adressen inn i tillatelseslisten og blokkeringslisten. Hvis du sletter en e-postadresse fra tillatelseslisten eller blokkeringslisten, legger Norton AntiSpam automatisk til adressen i Utelatelser fra adressebok-listen. Hvis du sletter en e-postadresse som du har lagt til manuelt, fra tillatelseslisten eller blokkeringslisten, legger ikke Norton AntiSpam automatisk til adressen i Utelatelser fra adressebok-listen.

Du kan ikke legge til domenenavn i Utelatelser fra adressebok-listen. Når du sletter et domenenavn fra tillatelseslisten eller blokkeringslisten, legger ikke Norton AntiSpam til domenenavnet i Utelatelser fra adressebok-listen.

Du kan angi Utelatelser fra adressebok før du importerer adresseboken. Legg til alle e-postadresser du ikke ønsker å importere fra adresseboken i e-postprogrammet, på Utelatelser fra adressebok-listen.

Slik legger du til oppføringer på Utelatelser fra adressebok-listen

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Utelatelser fra adressebok i kategorien Filter.

4. Klikk Legg til i vinduet Utelatelser fra adressebok.

5. Skriv inn e-postadressen i dialogboksen Legg til e-postadresse.

Du kan også skrive inn det beskrivende navnet for e-postadressen, slik at det lett kan kjennes igjen.

6. Klikk på OK for å lukke boksen Legg til e-postadresse.

7. Klikk OK for å lagre og lukke vinduet Utelatelser fra adressebok.

Slik redigerer eller sletter du oppføringer i Utelatelser fra adressebok-listen

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Utelatelser fra adressebok i kategorien Filter.

4. I vinduet Utelatelser fra adressebok velger du elementet du vil arbeide med.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du ønsker å redigere en oppføring, kan du klikke Rediger for å åpne vinduet Rediger e-postadressen, og deretter klikke OK.

• Hvis du ønsker å slette en oppføring, klikker du på Fjern.

6. Klikk OK for å lagre og lukke vinduet Utelatelser fra adressebok.

Identifisere avsendere av spam

Identifisere godkjente avsendere

Om Norton AntiSpam-innstillinger

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.