Rediger e-postadresse

Bruk dialogboksen Rediger e-postadresse til å redigere en e-postadresse eller et domene (for eksempel symantec.com) som du har lagt til i tillatelseslisten. Sørg for at du skriver inn e-postadressen eller domenet på korrekt måte.

Du kan redigere følgende detaljer:

Adressetype

Angi om du ønsker å legge til en e-postadresse eller et domene.

Navn

Angi et navn til e-postadressen eller domenet, slik at du enkelt kan gjenkjenne adressen.

Adresse (obligatorisk)

Angi en e-postadresse eller et domenenavn som du ønsker å ta med i listen.

Hvis du legger til et domenenavn, skriver du inn adressen til domenet (for eksempel symantec.com).

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Identifisere godkjente avsendere

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15586003_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011