Overvåking av Windows-meldinger

Windows meldingsovervåking sørger for at trojanske hester og andre skadelige programmer ikke kan manipulere programmers atferd slik at de kobler seg til Internett uten å forårsake varsler fra brannmuren.

Skadelige programmer sender Windows-meldinger til nettleser -vinduet om å endre URLen i nettleserens adresselinje, og omadresserer nettleseren til denne adressen. Når Windows meldingsovervåking er aktiv, mottar du et varsel hver gang et skadelig program prøver å endre URLen i et nettleservindu. Du kan deretter tillate eller blokkere slike programmer. Disse programmene som du tillater å kjøre listes automatisk opp i dialogboksen Overvåking av Windows-meldinger.

Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet

Versjon

Viser programversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av programmets digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15477461_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 15/02/2011