Beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre webområder. Når Beskyttelse mot nettfisking er aktivert, analyserer Beskyttelse mot nettfisking-komponenten sikkerhetsnivået til webområdene du besøker. Resultatene vises så i popup-vinduet Norton områdesikkerhet.

Beskyttelse mot nettfisking tilbyr følgende informasjon om websidene:

• Om det er trygt å angi konfidensiell informasjon

• Om websiden er en kjent svindelside

• Om websiden har en kjent forbindelse med et mistenkelig område

Du kan klikke på områdesikkerhetslinjen i Internet Explorer, Chrome eller Firefox for å vise flere detaljer om websidens status.

I tillegg gir popup-vinduet Norton områdesikkerhet informasjon om websider som er godkjent av Norton. Webområdehackere etterligner ofte firmawebområder for å lage svindel-webområder. Norton områdesikkerhet identifiserer svindel-webområder og forteller deg hvilke webområder som er autentiserte.

Symantec analyserer sidene på disse områdene og bekrefter at de tilhører selskapet som angis. Du kan føle deg sikker på at opplysningene du oppgir sendes til selskapet som du vil handle med.

Du kan rapportere websider som du mistenker som falske til Symantec for videre evaluering. Bruk alternativet Rapporter webområdeNorton-verktøylinjen for å rapportere et webområde.

Når et webområde er blokkert som et bedragersk eller mistenkelig webområde, vil Norton 360 Online automatisk sende webområdets URL til Symantec for videre vurdering. Du kan likevel bestemme hvordan du ønsker at Norton 360 Online skal sende URLen for det bedragerske eller mistenkelige webområdet. Du kan konfigurere denne innstillingen med alternativet Send all informasjon om webområde. Hvis du aktiverer dette alternativet, sender Norton 360 Online denne sidens fullstendige adresse, som vist i websidens adresselinje, til Symantec. Hvis du deaktiverer alternativet, sender Norton 360 Online adressen etter at det har fjernet søkestrengen i URLen.

Websiden du rapporterer må være åpen i nettleserens vindu for at den skal bli rapportert til Symantec.

Selv om du slår av Beskyttelse mot nettfisking, beskytter Norton 360 Online deg mot Internett-trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene.

Om beskyttelse mot nettfisking

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Rapportere feilevaluering av et webområde

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15477366_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2011