Passord og sikkerhet

Du kan bruke Passord og sikkerhet for Identity Safe til å gjøre følgende:

• Endre Identity Safe-passordet.

• Konfigurere sikkerhetsnivå for bruk av Identity Safe-passordet.

Passord for Identity Safe

Endre passord for Identity Safe og lage et nytt passordhint.

Passordsikkerhet

Spesifisere sikkerhetsnivå for Identity Safe-passordet.

Identity Safe har tre sikkerhetsnivåer for å beskytte Identity Safe-passordet. Velg ett av disse alternativene:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt.

Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe første gang du åpner Identity Safe.

Du trenger ikke å oppgi passordet igjen så lenge du er logget på Windows.

Symantec anbefaler at du bruker dette alternativet for å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere.

• Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe ved alle pålogginger på Internett før påloggingsinfoen fylles ut automatisk.

Du kan spesifisere at passordet for Identity Safe må oppgis for visse pålogginger før de fylles ut automatisk.

• Logg automatisk av Identity Safe hvis datamaskinen er inaktiv i:

Du logges automatisk ut av Identity Safe når datamaskinen har vært inaktiv så lenge som angitt. Du kan velge 15, 30 eller 45 minutter.

Dette alternativet er nyttig hvis du ofte er i områder hvor andre har tilgang til datamaskinen din.

• Passord trengs ikke. Logg meg automatisk på når Windows starter

Bruk dette alternativet hvis du vil logge på Identity Safe automatisk når Windows starter. Symantec anbefaler at du ikke bruker dette alternativet.

Dette alternativet varierer ut fra hvilken Windows-brukerkonto som er aktiv .

• Spør etter passordet mitt under gjenoppretting fra hvilemodus

Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe når systemet gjenopprettes fra hvilemodus.

Dette alternativet forhindrer misbruk av Identity Safe-data ved å bekrefte Identity Safe-passordet hver gang systemet går ut av hvilemodus.

Norton 360 Online ber deg om å oppgi Identity Safe-passordet hvis du har logget på Identity Safe-hvelvet mens systemet gikk i hvilemodus.

Du må bekrefte Identity Safe-passordet hver gang du endrer sikkerhetsnivået til profilen til en innstilling som er mindre sikker enn gjeldende nivå.

Om Passordsikkerhet

Endre Identity Safe-passordet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15477150_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011