Surfealternativer

I vinduet Surfealternativer kan du velge hvordan Identity Safe skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for webområder du besøker. Du kan konfigurere Identity Safe til å vise kortene du opprettet for webområder som har skjemaer.

I vinduet Surfealternativer kan du konfigurere disse alternativene for surfing:

Spør om jeg vil lagre detaljene mine når jeg logger på webområder

Spør om du vil lagre påloggingsopplysningene for webområdene du besøker.

Vis alle pålogginger hver gang jeg går til en side med flere pålogginger

Konfigurerer Identity Safe til å vise påloggingsalternativene hver gang du besøker et webområde som har flere påloggingsalternativer.

Fyll ut påloggingsopplysningene automatisk når jeg besøker webområder

Fyller ut påloggingsopplysningene når du går til et webområde.

Vis identitetskortene mine hver gang jeg går til en side med utfyllbart skjema

Viser identitetskortene dine hver gang du går til en webside med skjemaer til utfylling av personlige detaljer.

Du kan dessuten bruke alternativet Automatisk utfylling av områder som inneholder sikkerhetstrusler til å angi hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på webområdene som inneholder sikkerhetstrusler. Du kan også slå av nettleserens passordhåndtering ved å bruke alternativet Slå av nettleserens passordhåndtering.

Om Surfealternativer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15477116_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 29/09/2011