Surfealternativer

Med Bruk surfealternativer kan du konfigurere hvordan du vil at Identity Safe skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for nettsidene du besøker. Du kan konfigurere Identity Safe til å vise kortene som du opprettet for nettsteder som har skjemaer. Du kan også konfigurere innstillingene for automatisk utfylling for nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler.

Du kan konfigurere følgende alternativer i vinduet Surfealternativer :

Vis alle pålogginger hver gang jeg går til en side med flere pålogginger

Konfigurerer Identity Safe til å vise påloggingsalternativene hver gang du besøker et nettsted som har flere påloggingsalternativer.

Fyll ut påloggingsopplysningene automatisk når jeg besøker webområder

Fyller ut påloggingsopplysningene når du går til et nettsted.

Kategoriser pålogginger automatisk

Kategoriserer lagret påloggingsinformasjon automatisk i mapper for nettbank, netthandel, nyheter osv.

Vis identitetskortene mine hver gang jeg går til en side med utfyllbart skjema

Viser identitetskortene dine hver gang du går til en nettside med skjemaer som krever utfylling av personopplysninger.

Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder

Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker.

Du kan bruke følgende alternativer:

• Ja, lagre automatisk

• Nei, lagre aldri noen pålogginger

• Spør før lagring

Du kan dessuten bruke alternativet Automatisk utfylling av områder som inneholder sikkerhetstrusler til å angi hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på nettstedene som inneholder sikkerhetstrusler. Du kan også slå av nettleserens passordadministrasjon ved å bruke alternativet Slå av nettleserens passordadministrasjon.

Om surfeinnstillinger for Norton Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15477116_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013