Redigere merknader

Med alternativet Redigere merknader i Identity Safe kan du lagre og administrere sensitive personlige opplysninger. Hvis du har flere identifikasjonsnumre, kan det være vanskelig å håndtere alle sammen. Redigere merknader lagrer alle sensitive IDer på en svært sikker måte, og du kan enkelt bruke dem når du er på Internett. I Redigere merknader kan du legge til informasjon som personnummer, førerkortnummer, forsikringsnummer og passnummer. Du kan også lagre private kontoer, låskoder, dokumenter, notater, bonuskortnummer, bankkontonummer, spørsmål vedrørende sikkerhetsutfordringer, samt juridiske og økonomiske opplysninger.

Du får følgende alternativer:

Navn

Her kan du vise listen over alle merknader du har opprettet.

Listen oppdateres når du lagrer merknadene du angir i Detaljer -området.

Detaljer

Her kan du angi navn på samt informasjon om merknadene du oppretter.

Opprette nye merknader

Med denne funksjonen kan du opprette nye merknader.

Redigere merknader

Med denne funksjonen kan du redigere en merknad.

Slette merknader

Med denne funksjonen kan du slette en merknad.

Om Merknader

Styre merknader

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15477015_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013