Identitetskort

Når du bruker Identity Safe til å administrere personlige opplysninger, er opplysningene beskyttet mot identitetstyveri og keyloggere.

Med Identity Safe kan du angi personlige opplysninger i følgende kategorier:

Generelt

Du kan oppgi informasjon, som kortnavn, navn, kjønn og fødselsdato. Du kan også definere et passord og gi kortet ekstra sikkerhet.

Når du oppretter et kort, settes kortets region til standardområdet for brukeren. Hvis du går til en webside utenfor standardområdet og bruker kortet i skjemaet på den websiden, fylles feltene kanskje ut feil. Eksempel: Kortet ditt har USA som standardområde, men du er på en fransk webside. I dette tilfellet må du bruke kortet med Frankrike som område for å fylle ut websideskjemaet.

Kontakt

Du kan angi kontaktinformasjonen i denne kategorien. Kontaktinformasjon omfatter e-postadresse, postadresse og telefonnumre.

Kredittkort

Du kan angi kredittkortinformasjonen i denne kategorien. Du kan angi standard kredittkortinformasjon, som korttype, utløpsdato og kortnummer. Det er ikke mulig å oppgi kredittkortnumre som har mer enn 16 sifre.

Av sikkerhetsmessige årsaker viser ikke Identity Safe hele kredittkortnummeret. Det er bare de fire siste sifrene som vises.

Du kan også få tilgang til vinduet Redigere identitetskort fra Identity Safe -menyen på Norton-verktøylinjen.

Om Rediger kort

Redigere, slette eller kopiere kort

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15476968_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011