Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato, passnummer og personnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

Følgende alternativer i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Spør meg om å logge på

Varsler deg om at du ikke er logget på Identity Safe.

Når du slår på alternativet Spør meg om å logge på, ber Norton 360 Online deg om å logge på Identity Safe hver gang du besøker et webområde som krever innlogging.

Logg på Identity Safe eller logg av Identity Safe

Her kan du logge deg av eller på Identity Safe.

Oppgi Identity Safe-passordet hver gang du bruker informasjonen i Identity Safe, slik at informasjonen oppbevares trygt.

Konfigurere Identity Safe

Brukes til å konfigurere lokalt hvelv.

Surfealternativer

Med denne funksjonen kan du stille inn alternativer som gjør det mulig for Identity Safe å hente inn og lagre påloggingsinformasjon for websider.

Du kan dessuten angi hvordan du vil at Identity Safe skal bruke funksjonen for automatisk utfylling.

Passord og sikkerhet

Her kan du endre Identity Safe-passordet for det gjeldende hvelvet og sikkerhetsnivå for passordet for Identity Safe.

Du kan angi følgende alternativer for å stille inn sikkerhetsnivåer:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt.

• Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut

• Logg automatisk av Identity Safe hvis datamaskinen er inaktiv i: <nn> minutter

• Passord trengs ikke. Logg meg automatisk på når Windows starter

• Be om passord ved gjenopptagelse etter hvilemodus

Rediger kort

Her kan du administrere alle personlige opplysninger på ett sted.

Disse opplysningene omfatter navn, fødselsdato, e-postadresse og kredittkortinformasjon.

Redigere påloggingsinfo

Når du lagrer all påloggingsinformasjonen i Identity Safe, kan du gjøre følgende:

• Spore all påloggingsinfo på en enkel måte.

• Gå raskt til webområdene som du har lagret påloggingsinformasjon for.

Redigere merknader

Med denne funksjonen kan du lagre og administrere sensitiv informasjon.

I Redigere merknader kan du legge til informasjon som personnummer, førerkortnummer, forsikringsnummer og juridisk og økonomisk informasjon.

Eksporter data

Med denne funksjonen kan du sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .DAT- eller CSV-format.

Importer data

Med denne funksjonen kan du gjenopprette Identity Safe-data fra den sikkerhetskopierte .DAT- eller .CSV-filen.

Du kan gjenopprette Identity Safe-data fra den eksterne profilen, fra sikkerhetskopien og fra det lokale hvelvet.

Slett data

Her kan du slette et lokalt hvelv.

Noen Identity Safe-alternativer vises ikke før du logger på Identity Safe.

Med Norton 360 Online kan du vise og få tilgang til noen av Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet er utløpt.

Følgende er aktivitetene som du kan utføre etter at produktet utløper:

• Åpne vinduet Redigere påloggingsinfo og se påloggingsinformasjonen du har lagret.

• Sikkerhetskopier data fra Identity Safe-data fra hvelvene, og lagre sikkerhetskopien som en .DAT- eller .CSV-fil.

Du må bruke Identity Safe -menyen på Norton-verktøylinjen for å få tilgang til disse funksjonene.

Om Identity Safe

Gå til Identity Safe

Slå Identity Safe av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15475950_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011