Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato, passnummer og personnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

Følgende alternativer i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Spør meg om å logge på

Varsler deg om at du ikke er logget på Identity Safe.

Når du slår på alternativet Spør meg om å logge på, ber Norton Business Suite deg om å logge på Identity Safe hver gang du besøker et nettsted som krever innlogging.

Logg på Identity Safe eller logg av Identity Safe

Her kan du logge deg av eller på Identity Safe.

Oppgi Identity Safe-passordet hver gang du bruker informasjonen i Identity Safe, slik at informasjonen oppbevares trygt.

Konfigurere Identity Safe

Brukes til å konfigurere lokalt hvelv.

De følgende alternativene er tilgjengelige når du logger deg på hvelvet:

• Passord og sikkerhet

• Eksporter data

• Importer data

• Slett data

Mer informasjon om konfigurering av alternativene

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Med Norton Business Suite kan du vise og få tilgang til noen av Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet er utløpt.

Følgende er aktivitetene som du kan utføre etter at produktet utløper:

• Åpne hovedvinduet i Norton Identity safe og vis identitetene du har lagret.

• Sikkerhetskopier data fra Identity Safe-data fra hvelvene, og lagre sikkerhetskopien som en .DAT- eller .CSV-fil. Du må validere hvelvpassordet ditt for å eksportere Identity Safe-data.

Du må bruke menyen HVELVET ER ÅPENTNorton-verktøylinjen for å få tilgang til disse funksjonene.

Om Identity Safe

Gå til Identity Safe

Slå Identity Safe av og på

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15475950_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013