Legg til e-postadresse

Bruk dialogboksen Legg til e-postadresse til å legge til en e-postadresse eller et domene (for eksempel symantec.com) i tillatelseslisten. Sørg for at du skriver inn e-postadressen eller domenet på korrekt måte.

Bruk følgende til å legge til en e-postadresse:

Adressetype

Legg til en e-postadresse eller et domene i tillatelseslisten.

Bruk rullegardinlisten til å velge et alternativ. Standardalternativet er e-post.

Navn

Skriv inn et beskrivende navn for e-postadressen eller domenet, slik at du lett kan kjenne igjen adressen.

Adresse (obligatorisk)

Skriv inn en e-postadresse eller et domene som du ønsker å ta med i tillatelseslisten.

Hvis du legger til et domenenavn, skriver du inn adressen til domenet (for eksempel symantec.com).

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Identifisere godkjente avsendere

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15472286_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011