Inntrengingsforhindring

Inntrengingsforhindring beskytter deg mot angrep når du er på nett. Det søker etter angrepssignaturer i nettverkstrafikken, som for eksempel sosiale trusler og utgående angrep. Slik identifiseres sårbarheter i operativsystemet eller i programmer du bruker. Inntrengingsforhindring beskytter deg ved å forkaste pakker fra datamaskiner som prøver å sende data med angrepssignaturer. Blokkerer forbindelser til disse datamaskinene.

Inntrengingsforhindring er skrudd på som standard. Det må det være for å tilpasse innstillingene nedenfor.

Når Inntrengingsforhindring er slått av, er ikke datamaskinen tilstrekkelig beskyttet mot Internett-trusler og sikkerhetsrisikoer.

Slå av varsler fra Inntrengingsforhindring

Du kan velge om du vil motta varsler når Inntrengingsforhindring oppdager trusler. Varsler om inntrengingsforhindring er skrudd på som standard.

Slå av varsler fra Inntrengingsforhindring

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Under Inntrengingsforhindring, i raden Varsler skyver du På/av -bryteren til Av.

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15471442_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016