Inntrengingsforhindring

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Inntrengingsforhindring beskytter deg mot angrep når du er på nett. Det søker etter angrepssignaturer i nettverkstrafikken, som for eksempel sosiale trusler og utgående angrep. Slik identifiseres sårbarheter i operativsystemet eller i programmer du bruker. Inntrengingsforhindring beskytter deg ved å forkaste pakker fra datamaskiner som prøver å sende data med angrepssignaturer. Blokkerer forbindelser til disse datamaskinene.

Inntrengingsforhindring er skrudd på som standard. Det må det være for å tilpasse innstillingene nedenfor.

Når Inntrengingsforhindring er slått av, er ikke datamaskinen tilstrekkelig beskyttet mot Internett-trusler og sikkerhetsrisikoer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15471442_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018