Oppdateringer

Norton 360 Online beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom nye program- og definisjonsoppdateringer. Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer laster ned de nyeste virusdefinisjonene i form av definisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton 360 Online kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Symantec utgir regelmessig programoppdateringer som er forbedringer av Norton 360 Online. Programoppdateringene inneholder vanligvis interne endringer i hvordan programmet arbeider. Det er derfor ikke sikkert at du vil merke forskjell på måten Norton 360 Online fungerer på etter at programoppdateringer er installert.

Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-serverens opplysninger i LiveUpdate. Med alternativet Proxy-innstillinger for nettverk under Administrasjonsinnstillinger i Innstillinger -vinduet, kan du spesifisere HTTP-proxy-innstillinger, URL for automatisk konfigurering eller innstillinger for servergodkjenning for LiveUpdate.

Velg mellom følgende alternativer:

Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate ser etter definisjonsoppdateringer og programoppdateringer til virusbeskyttelsen automatisk når du er koblet til Internett.

Som standard søker Automatisk LiveUpdate etter oppdateringer hver time når datamaskinen er koblet til Internett.

Hvis du har en ISDN-ruter som er stilt inn slik at den kobler seg til Internett automatisk, kan tilkoblingsavgift og tellerskritt påløpe hver gang. Hvis du ikke ønsker dette oppsettet, kan du slå av automatisk tilkobling for ISDN-ruteren, eller slå av Automatisk LiveUpdate.

Stadige oppdateringer

I tillegg til definisjonsoppdateringene som automatisk LiveUpdate laster ned, bruker Norton 360 Online direkteavspillingsteknologi til å laste ned de siste virusdefinisjonene. Disse nedlastningene kalles Stadige oppdateringer. Stadige oppdateringer er lettere og raskere, og beskytter datamaskinen mot stadige trusler på Internett.

Stadige oppdateringer ser etter definisjonsoppdateringer med fem minutters mellomrom, og laster ned virusdefinisjonene fortløpende. Stadige oppdateringer tilbyr oppdateringer mellom fullstendige oppdateringer, som LiveUpdate laster ned automatisk med noen timers mellomrom. Denne funksjonen beskytter deg mot sikkerhetstrusler i rask utvikling, uten at det går ut over beskyttelsen av datamaskinen. Stadige oppdateringer bør alltid være slått på, for å få de siste oppdateringene.

Om LiveUpdate

Om Stadige oppdateringer

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om Smarte definisjoner

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15467109_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/09/2011