Oppdateringer

Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom nye program- og definisjonsoppdateringer. Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer laster ned de nyeste virusdefinisjonene i form av definisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton Business Suite kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Symantec utgir regelmessig programoppdateringer som er forbedringer av Norton Business Suite. Programoppdateringene inneholder vanligvis interne endringer i hvordan programmet arbeider. Det er derfor ikke sikkert at du vil merke forskjell på måten Norton Business Suite fungerer på etter at programoppdateringer er installert.

Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-serverens opplysninger i LiveUpdate. Med alternativet Proxy-innstillinger for nettverk under Administrasjonsinnstillinger i Innstillinger -vinduet, kan du spesifisere HTTP-proxy-innstillinger, URL for automatisk konfigurering eller innstillinger for servergodkjenning for LiveUpdate.

Velg mellom følgende alternativer:

Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate ser etter definisjonsoppdateringer og programoppdateringer til virusbeskyttelsen automatisk når du er koblet til Internett.

Som standard søker Automatisk LiveUpdate etter oppdateringer hver time når datamaskinen er koblet til Internett.

Hvis du har en ISDN-ruter som er stilt inn slik at den kobler seg til Internett automatisk, kan tilkoblingsavgift og tellerskritt påløpe hver gang. Hvis du ikke ønsker dette oppsettet, kan du slå av automatisk tilkobling for ISDN-ruteren, eller slå av Automatisk LiveUpdate. Du kan også definere hvor mye båndbredde Norton Business Suite kan bruke på nettverket, ved å endre innstillingene i Kunnskap om nettverkskostnader.

Stadige oppdateringer

I tillegg til definisjonsoppdateringene som automatisk LiveUpdate laster ned, bruker Norton Business Suite direkteavspillingsteknologi til å laste ned de siste virusdefinisjonene. Disse nedlastningene kalles Stadige oppdateringer. Stadige oppdateringer er lettere og raskere, og beskytter datamaskinen mot stadige trusler på Internett.

Stadige oppdateringer ser etter definisjonsoppdateringer med fem minutters mellomrom, og laster ned virusdefinisjonene fortløpende. Stadige oppdateringer tilbyr oppdateringer mellom fullstendige oppdateringer, som LiveUpdate laster ned automatisk med noen timers mellomrom. Denne funksjonen beskytter deg mot sikkerhetstrusler i rask utvikling, uten at det går ut over beskyttelsen av datamaskinen. Stadige oppdateringer bør alltid være slått på, for å få de siste oppdateringene.

Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart

Med dette alternativet kan du angi hvordan programoppdateringer som lastes ned med automatisk eller LiveUpdate, skal tas i bruk. Enkelte programoppdateringer krever en omstart før de fullføres.

Når du aktiverer alternativet Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart, blir programoppdateringer som krever omstart, i stedet automatisk tatt i bruk neste gang du starter datamaskinen på nytt. Programoppdateringer som ikke krever omstart, blir imidlertid tatt i bruk øyeblikkelig. Dette alternativet er som standard deaktivert.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Om LiveUpdate

Om Stadige oppdateringer

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Slå Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15467109_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/06/2013