Antispionprogram

Spionprogrammer kan utsette deg for identitetstyveri eller bedrageri. Disse programmene kan logge tastetrykkene dine og fange opp trafikken på e-post og direktemeldinger. Disse programmene kan også stjele sensitiv personlig informasjon som passord, brukernavn eller kredittkortnummer. Så kan programmene sende opplysningene dine til andre. Reklameprogrammer er en type spionprogrammer som viser reklame på datamaskinen og samler inn opplysninger om surfevanene dine. Disse opplysningene gis så til selskaper som kan sende deg reklame basert på disse preferansene.

Enkelte programmer er avhengige av andre programmer, som er klassifisert som sikkerhetsrisikoer, for å kunne fungere. Det kan for eksempel være at et delt (shareware) eller gratis (freeware) program som du laster ned, bruker reklameprogramvare til å holde prisene nede. I så fall kan du la sikkerhetsrisikoprogrammet bli liggende på datamaskinen, eller gjenopprette sikkerhetsrisikoprogrammet hvis Norton Business Suite har fjernet det.

Som standard oppdager Norton Business Suite alle lavrisikoelementer og varsler deg om potensielle trusler. Du kan så avgjøre om du vil tillate lavrisikotrusler, eller om du vil slette dem automatisk. Du kan også se på hver trussel og avgjøre hva du vil gjøre. Hvis du vil konfigurere innstillingene for håndtering av lavrisikotrusler, går du til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikker på Innstillinger > Antivirus > Søk og risikoer > Utelatelser / Lav risiko.

Håndtere elementer i isolasjon

Om innstillinger for antispionprogram og oppdateringer

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15463147_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013