Søkeutelatelser

I innstillingene for Søkeutelatelser kan du velge elementer du ikke vil inkludere i Norton 360 Online-søkene.

Ved å utelate et program fra Norton 360 Online-søk, reduserer du datamaskinens beskyttelse. Du bør derfor bare gjøre det hvis du har en god grunn. Du bør bare utelate elementer hvis du er sikker på at de ikke er infisert.

Norton 360 Online støtter ikke utelatelser for filer i et nettverk.

Du kan bruke følgende alternativer i området Søkeutelatelser :

Legg til

Definerer et nytt utelatelseselement, basert på filnavn eller filtype, og legger det til i listen Søkeutelatelser

Norton 360 Online overser filer av denne typen eller med dette navnet når det søker etter sikkerhetsrisikoer. Dette alternativet utelater også undermapper i en mappe.

Rediger

Redigerer et filnavn eller en filtype i listen Søkeutelatelser

Fjern

Sletter et filnavn eller en filtype fra listen Søkeutelatelser

Om Sanntidsutelatelser

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om SONAR-beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15462975_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2011