Søkeutelatelser

I innstillingene for Søkeutelatelser kan du velge elementer du ikke vil inkludere i Norton Business Suite-søkene.

Ved å utelate et program fra Norton Business Suite-søk, reduserer du datamaskinens beskyttelse. Du bør derfor bare gjøre det hvis du har en god grunn. Du bør bare utelate elementer hvis du er sikker på at de ikke er infisert.

Norton Business Suite støtter ikke utelatelser for filer i et nettverk.

Du kan bruke følgende alternativer i området Søkeutelatelser :

Legg til

Definerer et nytt utelatelseselement, basert på filnavn eller mappenavn, og legger det til i listen Søkeutelatelser.

Norton Business Suite overser filer av denne typen eller med dette navnet når det søker etter sikkerhetsrisikoer. Dette alternativet utelater også undermapper i en mappe.

Du får følgende alternativer:

• Mapper

Åpner et vindu kalt Legg til element, der du kan legge til en mappe i listen Søkeutelatelser.

• Filer

Åpner et vindu kalt Legg til element, der du kan legge til en fil i listen Søkeutelatelser.

Rediger

Redigerer et filnavn eller et mappenavn i listen Søkeutelatelser.

Fjern

Sletter et filnavn eller et mappenavn fra listen Søkeutelatelser.

Om Sanntidsutelatelser

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om SONAR-beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15462975_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 31/12/2012